top of page

CÉGÜNKRŐL

Cégünk a VOLLUX Group 2005-ben alakult, székesfehérvári központtal 100 %-ban magyar tulajdonú cégként. 

Telephelyünkön szárazáru raktározásra alkalmas épület, sofőrpihenő valamint éjjel - nappal őrzött kamionparkoló található, mely kiváló helyet biztosít száraz áru és hűtött áru fuvarozását végző járműveinknek. 

Alapelvünk, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha Megrendelőink elégedettek tevékenységünkkel. 

A tudatos és megrendelő központú marketingtevékenységünknek, valamint jól felépített szolgáltatási rendszerünknek köszönhetően, folyamatosan és dinamikusan fejlődtünk az alakulásunkat követő évek alatt, mely leginkább a fuvarozási feladatok és a gépjárművek számában mutatkozott meg. 

2005-ben a VOLLUX Group 2 db 7,5 tonnás tehergépjárművel rendelkezett, melyek belföldi fuvarozási feladatokat láttak el. Nemzetközi fuvarozási tevékenységünk lebonyolításához megbízható alvállalkozókat vettünk igénybe. 

Pontos, rugalmas munkavégzésünknek köszönhetően ma már több nyugat-európai nagyvállalatnál kaptuk meg a fő beszállítói feladatokat, mellyel lehetőségünk nyílt saját gépparkunk bővítésére. 

A VOLLUX Group, jelenleg 35 saját szerelvénnyel rendelkezik.  

A legnagyobb áruforgalmat Csehország, Szlovénia, Hollandia, Olaszország, Franciaország, Németország, Ausztria között bonyolítjuk.  

Minőségbiztosítás 

A VOLLUX Group Partnerei igényeit, valamint a tevékenységek környezeti hatásait maximálisan szem előtt tartva a legrugalmasabb, leghatékonyabb megoldást választva törekszik a minőség elérésére. 

A minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer szerves része az üzletmenetnek. A cég vezetése minden erőfeszítést megtesz azért, hogy minden munkatársuk tudatában legyen a vevők és egyéb érdekelt felek, illetve a jogszabályi követelmények teljesítésének fontosságával. 


Jövőkép 

A hosszú távú működés alapfeltétele, hogy a legjobb teljesítményt szem előtt tartva a hatékonyság és a fejlődés vezérelje tevékenységünket.  


A VOLLUX Group célja hatékonyan alkalmazkodva a piaci változásokhoz, mind a belföldi mind a nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás feladatainak bővítése.  

bottom of page