top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkatársaink tapasztalatának és cégünk ügyfél- és szolgáltatásközpontú filozófiájának köszönhetően minden ügyfelünk személyre szabott szolgáltatásban részesül. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról alább és lépjen velünk kapcsolatba az Ön személyre szabott ajánlatáért!

FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Belföldi és nemzetközi áruszállítás

Korszerű gépjárműparkunk üzemeltetésével garantáljuk Megrendelőink részére a hatékony és megbízható munkavégzést nemzetközi és belföldi fuvarozás tekintetében egyaránt. 


Minden gépjárművünk Műholdas flottafigyelő rendszerrel van ellátva, melynek segítségével a Megrendelő is pontos információt kap az áru hollétéről. 

kép6.jpg
kép9.jpg

HŐMÉRSÉKLET ÉRZÉKENY ÁRUFUVAROZÁS

Hűtött és fagyasztott áruk, Pharma logisztika

 Termékeink szállítmányozása minden esetben megfelel a helyes nagykereskedelmi gyakorlatnak (Good Distribution Practice), és a és a gyógyszerek biztonságos szállítására vonatkozó előírásoknak.Temperált szállítás, pharma logisztika: gyógyszerek, gyógyszeripari készítmények szállítása Pharma Certificattal rendelkező szállító ezközeinken.

RAKTÁROZÁS

Száraz áruk raktározása, Cross-docking 

  A raktározási munka kivállóságát korszerű eszközökkel, szakképzett munkaerővel biztosítjuk. Raktárunkban lehetőség van cross-docking szolgáltatásunk igénybe vételére. A raktár korszerű kamera rendszerrel van felszerelve, illetve 24 órás biztonsági szolgálat védi a megbízók értékeit.

DSC02920.JPG
bottom of page